O jee, Kruidvat gaat weer stunten

Kruidvat gaat weer stunten. O jee, o jee… Kan jij je de stunt in juni met de LCD-TV's nog herinneren? Toen riepen we massaal "Olé Olé", maar dat was iets te voeg gejuicht. Sommige mensen wachten nu nog steeds op hun aankoop. Maar Kruidvat durft een nieuwe, pittige actie wel weer aan. De drogisterijketen verkoopt namelijk vanaf 28 oktober hotelovernachtingen voor maar € 9,95 per overnachting per persoon…
200.000

Nou scheelt het misschien dat Kruidvat dit keer samenwerkt, en wel met de Fletcher Hotel Group. Met 30 hotels in eigendom behoort Fletcher tot de grotere hotelketens van Nederland en samen met de drogist willen zij het Nederlandse volk in barre tijden een beetje opvrolijken. De eenmalige stunt met 200.000 vouchers voor de goedkope hotelkamers start dinsdag 28 oktober in ruim 600 Kruidvat filialen. De verkoop duurt slechts twee weken of zolang de voorraad strekt.

Heel Nederland
De Kruidvat vouchers zijn inwisselbaar bij de hotelketen Fletcher Hotel Group. Alle 30 drie- en viersterrenhotels verspreid door heel Nederland accepteren deze. En niet alleen de 3 sterren maar ook de luxe 4 sterren hotels zoals "Auberge de Kieviet" te Wassenaar en "Paleis het Stadhouderlijkhof" te Leeuwarden doen mee aan de actie.

Zes maanden
Overnachtingen zijn op basis van twee personen en je bent niet verplicht te ontbijten of te dineren. De vouchers blijven een halfjaar geldig voor zowel in het weekend als voor een midweek.

Lees ook:Kruidvat gaat weer stunten met hotelovernachtingen
Lees ook:Hotelvouchers voor Fletcher Hotels voor maar 9,95 bij Kruidvat
Lees ook:Hotelovernachting in drie- of viersterrenhotel voor 9,95 euro
Lees ook:Stayokay speelt in op actie Kruidvat
Lees ook:Met Kruidvat naar Fletcher hotel voor 9,95 euro per nacht

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “O jee, Kruidvat gaat weer stunten

 1. Stefan Kloosterboer

  Leuke actie! De site van Fletcher is nu al overbelast, ben benieuwd of het met deze bonnen lukt om te reserveren…

    /   Reply  / 
 2. Hans Hoevens

  Afgelopen zomer dacht ik in m’n vakantie ook gebruik te maken van zo’n aktie van Kruidvat: 6 weken lang een krant voor 10 euro. De bon is gekocht, maar de krant in ondanks de vele telefoongesprekken en emails naar de betreffende krant zeer slecht bezorgd. Op emails reageert Kruidvat niet. Ik moet er niet aan denken om twee bonnen te kopen en mijn vrouw hiermee te verassen: zijn we welkom, of gaan we weer naar huis

    /   Reply  / 
 3. Ria De Sousa

  De 40 vouchers van het filiaal Losser waren binnen 10 minuten al uitverkocht! Waarom krijgt een filiaal maar 40 stuks ter verkoop? 200.000 gedeeld door 600 is toch wel iets meer dan 40 per filiaal! Ditzelfde gold enige weken geleden voor de treinkaartjes, ook binnen een mum van tijd uitverkocht.

    /   Reply  / 
 4. Angel - Redactie

  Het gaat voor de winkel uiteindelijk ook helemaal niet om de actie, maar om het feit dat ze weer mensen naar de winkel weten te lokken. Want ook al heb je geen voucher, dan koop je wellicht toch wat anders…

    /   Reply  / 
 5. chiba

  Neppe actie, probeerde net die voucher te kopen zijn ze uitverkocht,ik stond 9.17 uur voor de deur, 9.00 uur zijn ze open…krijg te horen dat het uitverkocht is….NEP….zoals altijd die acties van Kruidvat

    /   Reply  / 
 6. chiba

  Ik denk dat de merendeel al opgekocht is door de werknemers van Kruidvat…zoals altijd…K*T actie

    /   Reply  / 
 7. René van der Kruk

  Wat mij betreft een prima actie: ik en met mij 15 anderen hebben vanmorgen hun vouchers gekocht bij de Kruidvat op Hoog Catharijne (Utrecht). Het was alleen jammer dat de winkel niet om 8.30 zoals op de Kruidvat-site vermeld staat maar pas om 9 uur openging…

    /   Reply  / 
 8. Suzanna - redactie

  @René, dan heb je dubbel mazzel: omdat je vouchers hebt kunnen bemachtigen én dat het geen online-verkoop was (dan had je mooi achter het net gevist en wel anders gepiept denk ik). Maar heb je nog wel een leuke kamer kunnen boeken?

    /   Reply  / 
 9. Stefan Kloosterboer

  en ook geen bonnen kunnen bemachtigen…

    /   Reply  / 
  1. Fem

   wegens omstandigheden heb ik 4 hotelvouchers van kruidvat te koop. normale prijs €10,00 per bon. Nu tegen elk aannemelijk bod. Groet Fem. Geldig t.m. eind april

     /   Reply  / 
 10. Stefan Kloosterboer

  Niemand? We hebben er nog maar 1 nodig!

    /   Reply  / 
  1. Fem

   Wegens omstandigheden heb ik 4 hotelovernachtingsbonnen van kruidvat te koop.
   Groet Fem

     /   Reply  / 
   1. A.W. Weissman

    Fletcher heeft zich bereid verklaard overgebleven bonnen in te willen wisselen voor Fletcher waardecheques met dezelfde waarde.
    Hiermee kunnen extra kosten (reserveringskosten, koffie met gebak, ontbijt, diner,….) betaald worden.

      /   Reply  / 
 11. Nathalie

  Inderdaad- het ging weer helemaal mis. Om 09:15!!! kon er al niet meer geboekt worden online, niet telefonisch niet omdat alles overbelast was. Later deed de site het weer 10:45 uur en wat een verrassing: het hotel van mijn keuze was alle weekenden vol tot en met eind april. Dus zelfs heel vroeg erbij zijn had geen zin…

    /   Reply  / 
 12. Stefan Kloosterboer

  Wanneer komt hij weer?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>