Nicolette van Dam, Dennis van der Geest en Gigi Ravelli dagen rokers uit

Baal je er ook zo van dat je vele euro’s uitgeeft aan sigaretten, terwijl je van dat geld ook allerlei andere leuke dingen had kunnen kopen. Heb je daarom al een aantal keer geprobeerd te stoppen met roken, maar lukt het echt niet? Ga dan de uitdaging aan met Nicolette van Dam, Dennis van der Geest en Gigi Ravelli.

In het kader van de 24-uur-niet-rokenactie ‘Ik daag je uit’ van Stivoro gaat Nicolette van Dam – ondanks haar hoogtevrees – de ramen lappen van het 93 meter hoge Beurs-World Trade Center in Rotterdam. Dennis van der Geest kruipt in een stuntvliegtuigje en Gigi Ravelli gaat slangen bezweren. Alleen zullen ze dit alleen doen als er voldoende rokers zich aanmelden op de speciale site. Geef je op en laat weten dat je op 3 november de hele dag niet zal roken.

Lees ook:Toch goud voor Dennis van der Geest
Lees ook:The Walk: een ode aan de Twin Towers
Lees ook:Honing te koop afkomstig van dak Alexandrium Shopping Center Rotterdam
Lees ook:BN’ers signeren jasje goosecraft en Plan Nederland
Lees ook:Winkelplezier en vermaak tot laat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>