Live webshoppen tijdens Flavourites LIVE

Ruim twee jaar geleden is de verzamelsite Flavourites, met de leukste webshops, van start gegaan. Na de introductie van FlavourZine, een online magazine en een eigen boekje is het nu tijd voor een uniek webshop event. Hier kan de bezoeker ‘live’ kennismaken met de snoepjes van internet: de leukste webshops en met al die leuke en bijzondere producten die daar verkocht worden. Flavourites LIVE is een inspirerende dag shoppen met vriendinnen en vindt plaats van 20 t/m 22 november in het World Fashion Centre Amsterdam.

Consumenten winkelen steeds meer online en ook het aantal webshops blijft in rap tempo toenemen. Ondanks de economische crisis mocht de sector webwinkelen de afgelopen jaren rekenen op een groei van zo’n 20%. Maar waar vind je op het overvolle internet alleen de allerleukste webshops? In februari 2007 lanceerden Marije M. Mulder en Natascha Klootsema hun concept Flavourites, waarmee ze online een selectie laten zien van de leukste webshops. De site ontvangt inmiddels zo’n 90.000 bezoekers per maand. Al snel volgde FlavourZine.nl, een eigen online magazine en afgelopen voorjaar brachten ze hun eerste boekje Flavourites – verslavend leuke webshopgids uit. Een volgende, logische stap kan niet langer uitblijven: van 20 t/m 22 november 2009 brengt Flavourites in samenwerking met HPR Organisatie (bekend van onder meer de Woonbeurs Amsterdam) de leukste webshops en haar bezoekers ook fysiek bij elkaar.

Voor het eerst wordt er dan in ons land – en voor zover bekend in de hele wereld – een groots webshop event georganiseerd: Flavourites LIVE. Bezoekers kunnen hier gedurende drie dagen vele leuke, originele producten die vrijwel alleen online worden verkocht, in het echt zien, voelen, passen én shoppen. Een ideale gelegenheid om die dure leren tas eens in het echt te zien, dat mooie jurkje uit je favoriete webshop in het echt te passen (om het vervolgens direct te kopen) én natuurlijk om de meest originele sinterklaas- en kerstcadeaus én je kerstoutfit in één keer te shoppen. Ook partners als TNT Post Pakketservice en het wereldwijd bekende betaalsysteem PayPal laten op onverwachte en smaakvolle wijze zien op welke manier zij het begrip online shoppen naar een hoger level tillen.

Tip: Flavourites LIVE is perfect te combineren met een avondje uit in Amsterdam. Op het event is er de mogelijkheid om je aankopen alvast naar je huisadres te laten sturen, zodat je onbezorgd de stad in kunt.

Toegangskaarten voor Flavourites LIVE kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de deur. Het verdient de aanbeveling om de kaarten van tevoren online te bestellen  via de website www.flavouriteslive.nl, om er zeker van te zijn dat je er bij kunt zijn tijdens dit nieuwe en super leuke event!

Lees ook:Online shoppende vrouw wil favoriete winkel bezoeken
Lees ook:Flavourites Live! drie dagen naar Amsterdam-Noord
Lees ook:Flavourites Live! van start
Lees ook:Shoppen voor jezelf en het goede doel op Flavourites Live!
Lees ook:Easyasbeans.com: webshopportal voor mannen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Live webshoppen tijdens Flavourites LIVE

 1. Ellen

  Briljant bedacht door de (zeer commerciële meiden) van Flavourites!

    /   Reply  / 
 2. Saskia

  Hier ga ik heen! En ik heb er heel veel zin in. Ben benieuwd…

    /   Reply  / 
 3. Angel Mulder Auteur

  O sjips, ik ben het door omstandigheden helemaal vergeten!

    /   Reply  / 
 4. Michelle

  Heb zelf ook een webwinkel en heb me aangemeld op hun site. Ben benieuwd wanneer de volgende Flavourites live is.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>