Ben Saunders niet op de Huishoudbeurs – 3J’s wel

Ben Saunders geeft in tegenstelling tot eerdere berichten geen acte de présence op Nederlands grootste vriendinnenfeest. De winnaar van talentenjacht The Voice of Holland heeft zijn tijd hard nodig voor studio-opnamen. De 3J’s nemen zijn plaats in op maandag 14 februari.

De 3J’s, de nieuwe vertegenwoordigers van Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival, nemen de honneurs waar op Valentijnsdag. Het populaire trio brengt zijn grootste hits ten gehore op het Festival Fantastique. Volendam is sowieso goed vertegenwoordigd op de Huishoudbeurs. Ook Nick & Simon (12 februari) en Jan Keizer & Annie Schilder (18 februari) treden op.

Lees hier meer over de Huishoudbeurs en koop je kaartjes met vier euro korting.

Lees ook:Ben Saunders en Victoria Koblenko op Huishoudbeurs
Lees ook:Huishoudbeurs 2011 Fantastique verlopen
Lees ook:Nick en Simon zetten Volendam op Monopolybord
Lees ook:Recordaantal activiteiten op Huishoudbeurs dit jaar
Lees ook:Nederlandse consumenten koesteren de naam ‘Huishoudbeurs’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ben Saunders niet op de Huishoudbeurs – 3J’s wel

  1. Hassankhan

    Jammer.
    Maar dat geeft niets!
    Er is genoeg te zien en te doen!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>