Fashion magazines centraal tijdens ShoppingNight 2011

De ShoppingNight Den Haag viert op 23 juni haar eerste lustrum, met een speciale Star Edition; ‘fashion magazines go live’. Dit thema komt de gehele avond tot uiting in de verschillende programmaonderdelen. De Haagse binnenstad is een walhalla voor fashionista’s, maar ook voor dames die graag door een magazine bladeren om op de hoogte te blijven van de laatste beautytrends, hippe kapsels en make-up weetjes.

Alle vaste rubrieken van de magazines komen tot leven. Er staan diverse modeshows op het programma, maar ook de bezoekers zelf schitteren deze avond like a star. Zij kunnen bijvoorbeeld gratis deelnemen aan een catwalk clinic, style advies krijgen of genieten van een ‘beauty touch up’. Je zou bijna geen tijd meer overhouden om te shoppen en gebruik te maken van alle hoge kortingen. Maar daar is aan gedacht. De winkels zijn tijdens de ShoppingNight namelijk tot middernacht geopend.

Op de Grote Marktstraat staat alles in het teken van glitter en glamour. Op de mega catwalk vinden doorlopend modeshows plaats, waar kleding en accessoires worden getoond van bekende merken en grote modehuizen. Maar ook kleine boetiekjes en de jonge Haagse ontwerpers (HOOP) inspireren met de nieuwste trends voor deze zomer. Om het echte ‘rode loper – gevoel’ te krijgen, laten vriendinnen zich verderop vereeuwigen als hun favoriete filmster. Voor glamorous accessoires is gezorgd, dus dat levert zeker een grappige fotoshoot en een leuk aandenken op.

Modellen in de dop haasten zich tijdens de ShoppingNight naar de Passage. Hier wordt een catwalk clinic gegeven en leer je hoe je elegant kunt lopen op high heels. Dat je op deze hoge hakken zelfs kunt dansen wordt gedemonstreerd tijdens een ‘Tango Salon’.

Wie zich lekker wil laten verwennen, is bij de Haagsche Bluf aan het juiste adres. Hier biedt het natuurcosmetica merk AVEDA een gratis ‘beauty touch up’ aan de bezoekers. Heerlijk genieten van een handen- en voetenbehandeling of na al het shopgeweld even tot rust komen in een massagestoel. Styling tips worden verstrekt voor de mooiste kapsels, maar twijfelaars doen eerst nog even inspiratie op tijdens de speciale kapsel- en accessoireshow op de catwalk.

Speciaal voor de ShoppingNight is het Hofkwartier omgedoopt tot ‘Love Lane’. Verliefde stellen laten zich hier verleiden door liefdevolle aanbiedingen, romantische love songs en liefdesboodschappen, oftewel love is in the air. Met een leuke winactie maken geliefden hier kans op een romantische stedentrip naar Wenen.

Den Haag telt twee H&M winkels plus een lingerie- & accessoireshop. In de twee H&M winkels worden tijdens de ShoppingNight trends gepresenteerd en style advies gegeven door de stylingteams van H&M en Grazia. Een aantal bezoekers wordt uitgenodigd om samen met een ‘style advisor’ de winkel in te gaan voor een persoonlijk advies. Aan het einde van de avond wordt er een award uitgereikt aan de ‘Best Styled Fashionista by H&M en Grazia’, door de hoofdredacteur van de Grazia, Hilmar Mulder. De eerste duizend shoppers bij H&M, die meer dan €25,- besteden, krijgen een goodiebag. In de lingerie- en accessoirewinkel kun je een professionele profielfoto laten maken na een ‘make up touch-up’.

Wanneer alle koopjes op de kop zijn getikt en genoeg inspiratie is opgedaan, is de Grote Markt de ideale plek om de avond af te sluiten. Bij de cocktail- en oesterbar kunnen de fashionista’s heerlijk loungen en genieten van de relaxte beach sfeer die hier heerst.

Laatste nieuws:
www.shoppingnight.nl
www.facebook.com/shoppingnightdenhaag
www.twitter.com/shoppingnightdh

Lees ook:ShoppingNight Den Haag op 23 juni
Lees ook:ShoppingNight 2010: Thema bekend
Lees ook:Tien jaar ShoppingNight Den Haag
Lees ook:Nachtelijk shoppen in Den Haag
Lees ook:ShoppingNight Den Haag: 14 juni 2012

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fashion magazines centraal tijdens ShoppingNight 2011

  1. Ike

    Veel leuks is er te doen tijdens de shoppingnight in Den Haag!:)

      /   Reply  / 
  2. Chanel

    Ja er is inderdaad zoveel leuks te doen dan en de sfeer is echt top! Vooral in de Bijenkorf, daar kun je ook nog eens goedkoop shoppen dan met al die kortingen die ze geven en dat onder het genot van een live band! Heerlijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>