Stem op het mooiste brillengezicht van Nederland

Ruim 700 brildragers in Nederland hebben zich de afgelopen maanden opgegeven voor de 12e editie van de ‘Brildrager van het Jaar’-verkiezing van Specsavers. Iedereen kan stemmen op zijn favoriete brillengezicht van Nederland. De 12 finalisten – uit elke provincie één – strijden om de titel ‘Brildrager van het Jaar’. Tijdens de spannende finale op 15 september in Amsterdam maakt presentatrice en actrice Nikkie Plessen de winnaar bekend.

Stemmen kan tot en met 22 augustus via de website www.specsavers.nl/brildragervanhetjaar. Uiteindelijk gaat er per provincie één winnaar door naar de finale. Kandidaten roepen de hulp in van familie, vrienden en kennissen om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. Daarnaast kunnen kandidaten campagne voor zichzelf voeren door via Hyves, Facebook en Twitter mensen op te roepen om op hen te stemmen.

Lees ook:Nikkie Plessen zoekt mooiste brillengezicht van Nederland
Lees ook:Kassandra zoekt brildrager van het jaar op straat
Lees ook:Guus Meeuwis opvolger Balkenende
Lees ook:Helena Christensen en Cécile Narinx zoeken brildragers
Lees ook:Helena Christensen nieuwe gezicht van Specsavers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>