Win kaartjes voor event Webshop Till You Drop

Over een kleine twee weken gaat de eerste editie van het nieuwe event Webshop Till You Drop van start. Dan vormen zo’n 120 van de allerleukste webshops tezamen een waar shoppingwalhalla. In een tot wereldstad New York omgebouwde Jaarbeurs Utrecht kun je tijdens Webshop Till You Drop drie dagen lang bijzondere musthaves shoppen die je niet zomaar in een gewone winkel vindt. Shoppenblog mag 5×2 kaartjes weggeven.

In de Jaarbeurs worden van 8 tot en met 10 maart ruim 120 shops bij elkaar gebracht, waar de verwachte 15.000 bezoekers hun hart kunnen ophalen op het gebied van fashion, gifts, feel good, beauty, kids, living, accessoires, shoes en travel. Behalve shoppen kan er worden deelgenomen aan uiteenlopende workshops, variërend van kledingadvies en empowerment tot een Chinese yogaworkshop. Ook kan er tussendoor heerlijk gerelaxt worden; probeer bijvoorbeeld eens een echte spijkermat, of toch liever een stoelmassage ter ontspanning? Kun je niet kiezen uit het grote aanbod hippe kleding? Kijk dan eens bij de Modeflitsen: een stand met een heuse real life etalage, waar modellen de nieuwste mode showen.

Tijdens de eerste editie van Webshop Till You Drop staat New York centraal en is de Jaarbeurs omgebouwd tot deze ultieme winkelstad. Zo kun je tijdens het winkelen genieten van het uitzicht over de skyline van New York of lunchen in Central Park om daarna nog lekker verder te winkelen op Fifth Avenue.

Praktische informatie
Vrijdag 8 maart geopend van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag 9 en zondag 10 maart geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Locatie: Jaarbeurs Utrecht, hal 4. Een toegangskaart aan de kassa kost €12,50. In de voorverkoop zijn kaarten te bestellen via www.webshoptillyoudrop.nl met een korting van €2,50 per kaart.

Winnen!
Wil jij kaartjes winnen voor dit event, laat dan weten met wie jij Webshop Till You Drop wil bezoeken. Wie weet maken we jullie blij met twee kaartjes. Mail je antwoord en adresgegevens naar [email protected]. Reageren kan tot uiterlijk zondag 3 maart.

Lees ook:Stoer, duurzaam en tijdloos: armband Loopz
Lees ook:Joline Jolink trakteert iedereen op korting
Lees ook:Winactie: Win kaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Zondagtip: Webshop-event in DeFabrique, Utrecht
Lees ook:Bijenkorf opent eindelijk een webshop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>