Fashion Event 2013: de ultieme fashion night out!

In tijden van crisis aan elke koffietafel dezelfde klacht: “Alles is zo duur!”. Tegelijkertijd geven mensen wereldwijd meer geld uit aan ‘kleding’ en ‘uiterlijk’ dan ooit tevoren. Peperdure topmerken geven je precies de uitstraling die bij je past, maar zijn voor menigeen onbetaalbaar geworden. Daar dachten de organisatoren van Fashion Event 2013 anders over, toen ze met dit gloednieuwe entertainment-concept op de proppen kwamen. Een heerlijke avond uit, voorzien van muziek en entourage, rondom een mega outlet/sample sale van topmerken.

Mooie, recente en originele items van ruim 50 verschillende merken, zoals Supertrash, Replay, Converse, Goosecraft, Sapph en MEXX, met een korting van 50 tot 80%. Naast high end fashion ook kinderkleding, tassen en accessoires zoals horloges en zonnebrillen. Deze unieke, grootse ‘sample outlet sale’ brengt meerdere merken samen onder één dak en combineert dit met een gezellige avond uit.

Op deze avond draait alles om kleding, uiterlijk, entertainment en voordeel. Tijdens de avonden zullen diverse kleding- en cosmeticamerken hun collecties en producten aanprijzen. Er zijn workshops, modeshows, stijladviezen en meer. Dit alles gecombineerd met live entertainment van DJ Maria Helena en coverband FRESH!, een lekker drankje, hippe hapjes en natuurlijk eindeloos shoppen met mega-kortingen. De entreeprijs is 19,50 euro. Bij het ticket ontvangt men een kleding waardebon voor 10,- euro bij besteding van 100,- euro of meer.

De aftrap van dit modespektakel zal plaatsvinden in Martiniplaza te Groningen op 20 en 21 september 2013. Hierna worden onder andere Nieuw-Vennep, Nieuwegein en Nijkerk aangedaan. Na deze vier steden zal Fashion Event doorreizen naar nieuwe steden in Nederland.

Kijk voor meer informatie of het bestellen van tickets op http://fashionevent2013.nl/
Tevens is Fashion Event 2013 te volgen via Facebook of Twitter.

Lees ook:Fashion Event in Martiniplaza Groningen: 20 en 21 september
Lees ook:Designer Outlet Roermond heeft Privilege Club
Lees ook:Duizendste sale shopVIP.com; samenwerking FashionBash
Lees ook:ShopUP Fashion Sale in Utrechtse Janskerk
Lees ook:Voor-Uitverkoop met champagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>