Digitale dwaasheid voor Drie Dwaze Dagen Bijenkorf

De Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf komen er weer aan. In de aanloop naar dit festijn oriënteren zo’n 3,5 miljoen unieke bezoekers zich online op de Drie Dwaze Dagen. Vanaf morgen, zaterdag 21 september zijn de bekende boekjes te bekijken via de app, vanaf zondag 22 september ook op deBijenkorf.nl.

Als opvolger van de succesvolle digitale ‘Dwaze Rij’ kan vanaf maandag 23 september het nieuwe online spel ‘Stay in it, to win it’ worden gespeeld. Via Facebook en de website worden klanten op de hoogte gehouden van de speeltijden van het spel en van alle andere evenementen, acties en aanbiedingen.

Klik hier om alles over de Drie Dwaze Dagen te lezen.

Lees ook:Bijenkorf Drie Dwaze Dagen 2008
Lees ook:Jubileumeditie Drie Dwaze Dagen Bijenkorf groots
Lees ook:Nooit meer Drie Dwaze Dagen bij Bijenkorf
Lees ook:Drie Dwaze Dagen van De Bijenkorf van start
Lees ook:Alles over dertig jaar Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>