Zutphen op 29 september in teken van chocolade

Grootste chocoladefestival van Nederland vindt voor de 11e keer plaats in Zutphen op 29 september. Op de Groen- en Houtmarkt staan de 9 beste chocolatiers uit het land om hun kunnen te laten zien en te proeven, waaronder Arthur Tuytel, winnaar van de prestigieuze prijs “Coupe du Monde” tevens ambassadeur van Callebaut Nederland

In de gehele stad vinden diverse activiteiten plaats die alles te maken hebben met chocolade. Een kleine greep hieruit zoals demonstraties bonbon-maken, schilderen en beeldhouwen, chocolade fonteinen, dichten met chocoladeletters en voor de kinderen zijn er onder anderen een schoonheidssalon, ze kunnen hun eigen schilderij maken en er is volop te proeven.

De muzikale omlijsting is in handen van Marlies Claassen en de band van Ton Klein, zij spelen op de Houtmarkt, De Laarstraat staat in het teken van (chocolade)letters en gedichten en op de Nieuwstad zijn er verschillende kinderactiviteiten te vinden. In het Hampshirehotel is er een grote chocoladefondue.

Lees ook:Chocolade van Kamelenmelk
Lees ook:Nog steeds veel foute chocoladeletters in de winkels
Lees ook:Supermarkt bestolen van chocoladeletters
Lees ook:Fairtrade chocoladeletter van Australian Homemade
Lees ook:Chocolade proeven met je oren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>