Zondagtip: Webshop-event in DeFabrique, Utrecht

De weersvoorspellingen voor morgen zijn niet al te best. Tijd om te shoppen dus. Liefst blijf je natuurlijk binnen en breng je tijd door in je favoriete webshops, maar wist je dat je diverse online shops nu offline in DeFabrique te Utrecht kunt ontdekken. Kortom: Webshop Till You Drop.

DeFabrique biedt een podium aan ruim 100 verschillende webwinkels, dus er is voor ieder wat wils. DeFabrique is goed te bereiken met de auto en de trein (station Maarsen). Vanaf het station word je zelfs geheel in stijl met een ouderwets ‘hippie’ VW busje naar het event gebracht!

Naast shoppen kan je genieten van lekkere broodjes en smoothies. Ook is het mogelijk mee te doen aan diverse workshops. Zo is er een lachworkshop waarna je met een grote glimlach kan gaan shoppen. Social media expert Jeanet Bathoorn laat mensen kennismaken met de mogelijkheden van Social Media. Milledoni pakt alle cadeautjes in en geeft tips hoe je bijvoorbeeld last minute kan inpakken met spulletjes die al aanwezig zijn in huis. Voor een mooie profielfoto kan je terecht bij Pure Personal en Puur Pulles. Even tussendoor ontspannen? Loop dan even langs bij de professionele stoelmasseurs!

Aanvang: 10.00 uur
Plaats: DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Lees ook:Ontdek shopbestemmingen met KLM
Lees ook:HEMA opent 700e winkel op Utrecht CS
Lees ook:Mogelijkheden eindeloos als je in oplossingen denkt
Lees ook:130.000 mutsjes gebreid voor innocent smoothies en het Ouderenfonds
Lees ook:Philips lanceert SoupMaker: verse soep in handomdraai

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>