Glamour Beauty Festival in Bijenkorf 28 november t/m 1 december

Glamour organiseert van 28 november tot en met 1 december het Glamour Beauty Festival in alle filialen van de Bijenkorf. Een feestelijk event vol fantastische acties en aanbiedingen. Tijdens het Beauty Festival verandert je bezoek aan de Bijenkorf – op vertoon van het decembernummer van Glamour – in één grote beauty experience.

Bij aankoop van cosmetica en verzorgingsproducten krijg je fijne extra’s en cadeautjes. Ook staan professionele make-up artists klaar om je een smashing make-over te geven, inclusief voor-en-na foto’s. Slimme beautytips en -tricks leer je tijdens inspirerende workshops.

GLAMOUR CAFE 
De Illy-bar op de vijfde etage van de Bijenkorf in Amsterdam wordt tijdens het Beauty Festival omgetoverd tot Glamour Café. Het is de place to be voor een heus Glamour-menu: een patatje met een glas bubbels (ook verkrijgbaar in de filialen Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Amstelveen, Maastricht en Arnhem). Ook kun je hier op 28 en 29 november de Glamour-redactie ontmoeten en vragen stellen aan hoofdredacteur Sabine Geurten en beauty editors Brigitte en Ginette Tellier.

HAPPY BEAUTY HOUR
In alle filialen van de Bijenkorf en op www.debijenkorf.nl is het tussen 17.00 en 18.00 uur Happy Hour. Hét tijdstip voor speciale acties en extra aanbiedingen. Deze acties worden aangekondigd via Glamour’s Facebook en Twitter, www.facebook.com/glamournl en www.twitter.com/glamournl.

Check www.glamour.nl/beautyfestival voor een overzicht van alle deelnemende merken en de tijden en locaties waarop de beauty editors aanwezig zijn

Lees ook:Tip: het Glamour Beauty Festival in Bijenkorf
Lees ook:Kardashian Kollection bij Bijenkorf; Khloé in Amsterdam
Lees ook:Kardashian Kollection vanaf vandaag te koop bij Bijenkorf
Lees ook:Twitter zorgt voor hoge omzet
Lees ook:Personeelsstaking bij de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>