Sfeervolle kerst- en winterfair in Brabanthallen, Den Bosch

KerstCreaties staat dit jaar in het teken van nostalgie. Hoe beleefde men de kerst vroeger? De kerst- en winterfair KerstCreaties is van 28, 29, 30 november en 1 december te bezoeken in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. Met 25.000 tot 30.000 bezoeker in vier dagen is deze kerst- en winterfair al meer dan 13 jaar een groot succes.

Sfeervolle stands met duizend-en-een leuke en unieke hebbedingetjes voor elk budget en voor jong en oud. Veel creativiteit, bloemschikdemonstraties, proeverijen van Nederlandse bodem, oma’s kooktheater, feestelijk gedekte tafels, workshops, kerst- en woonaccessoires, feestmode, make-up- en stylingadvies. Kom lekker shoppen in een van de vele bijzondere winkeltjes of op de inspirerende themapleinen. Met zelfs nog even de tijd om ook sinterklaasinkopen te doen! En aan de kinderen geen kind; zij kunnen heerlijk zwieren op een echte schaatsbaan. De 13e editie belooft een nostalgische beleving te worden in een eigentijds jasje!

Oma’s vierkantjes zijn losse gehaakte vierkantjes van katoen of wol, de zogenaamde Granny Squares. Al jaren haken oma’s dit soort vierkantjes. Granny Square is de klassieker onder de haakpatronen, heel leuk en eenvoudig om te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. En tegenwoordig helemaal hip! Tijdens KerstCreaties worden de Granny Squares aan elkaar gemaakt tot vrolijke dekentjes voor kinderen. Uiteindelijk zorgt het Nationaal Fonds Kinderhulp er voor dat deze dekentjes bij de kinderen terecht komen of worden verkocht. De opbrengst zal dan 100% voor Nationaal Fonds Kinderhulp zijn. De vierkantjes kunnen afgeleverd bij of opgestuurd worden naar de vele inzamelpunten in Nederland.

Praktische informatie
KerstCreaties vindt plaats van 28, 29, 30 november en 1 december in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. Elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Vrijdag 29 november geopend tot 21:00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 11,50 p.p. Voor kinderen (4 t/m 12 jaar) is het € 5,00 p.p. (incl. workshops, schaatsen én een verrassingstasje). Kinderen t/m 3 jaar gratis entree. Tickets zijn ook online te bestellen; dit is inclusief een kop koffie, twee lifestyle magazines en je maakt kans op schitterende prijzen t.w.v. 100 euro. Er rijden pendelbussen tussen het NS Centraal Station en de Brabanthallen voor slechts € 1,00 p.p.

Lees ook:Kerstbeurs in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Haute couture breien voor het goede doel
Lees ook:Margriet Winter Fair opening door Prinses Margriet
Lees ook:Spaaractie 7 supermarkten
Lees ook:Wereldberoemde appeltaart in blik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>