Maasmechelen Village in bloei tijdens Chic Goes Wild

Maasmechelen Village staat deze lente in bloei tijdens de campagne ‘Chic Goes Wild!’ in samenwerking met gast creative director Mark Colle. “Als ontwerper van bloemstukken voor de grootste modehuizen ter wereld, ben ik bijzonder enthousiast over de samenwerking met Chic Outlet Shopping waar veel van deze fantastische luxe merken op een plek samenkomen. De Villages vormden een grote inspiratie en ik hoop dat de bezoekers van het resultaat kunnen genieten.”

Van 1 februari tot 30 april 2014 komen de Villages tot leven met de spectaculaire bloeminstallaties, die zijn ontworpen door creative director Mark Colle. Prachtige kleuren en bloemen zullen zich ontpoppen. Met zijn, in de modewereld veelgevraagde en onnavolgbare creaties, maakte Colle vooral naam door vergeten bloemen nieuw leven in te blazen. De in Antwerpen gevestigde sensatie is bloemist voor top couture huizen als Dior, voor wie hij de ‘wall of flowers’ creëerde tijdens Raf Simons’ debuutshow.

Voor ‘Chic Goes Wild’ slaat Chic Outlet Shopping de handen ineen met Botanic Gardens Conservation International (BGCI). Om zo te helpen bij het behoud van bedreigde wilde bloemsoorten. Ten minste 25% van ‘s werelds plantsoorten wordt in hun natuurlijke groeiomgeving met uitsterven bedreigd. Een percentage dat BGCI met haar herstelprogramma’s terug wil dringen.

Tijdens de SS14 shows werd de bloementrend veel gezien. Bloemenprints, -accessoires en -geuren zullen zich in de verschillende Villages ontpoppen, geïnspireerd door merken als Saint Laurent, Missoni en Mulberry. Om de groei van wilde bloemen overal ter wereld te bevorderen, worden Chic Outlet Shopping zaadjes verkocht bij deelnemende botanische tuinen in de buurt van de Villages. Via #CHICGOESWILD kunnen gasten hun favorieten bloemen look de wereld in sturen. Daarnaast zullen er verschillende spannende evenementen plaatsvinden om de gasten dit seizoen te verrassen en verblijden.

Lees ook:Shop feestelijke outfit met korting in Maasmechelen Village
Lees ook:Tas Helena Christensen voor goede doel (RED)
Lees ook:Ontspannen shoppen voor feestdagen in kerstsfeer
Lees ook:Feestelijke sale met Chic Summer in Maasmechelen Village
Lees ook:Designer Outlet Roermond heeft Privilege Club

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>