The Bold And The Beautiful komt 3 en 4 oktober naar Nederland

Okay, het is geen echt shopnieuwtje, maar ik denk dat er best wat Shoppenblog-lezers liefhebber zijn van The Bold And The Beautiful. Goed nieuws! De acteurs komen op 3 en 4 oktober naar Nederland voor een heus event in Theater Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht. De kaartverkoop is recent gestart.

De acteurs en actrices staan te popelen om hun Nederlandse fans eindelijk te ontmoeten. Onder anderen Kim Matula (Hope Logan), Scott Clifton (Liam Spencer), Heather Tom (Katie Logan) zullen dit unieke spektakel bijwonen. Zelfs de nieuwe Ridge Forrester (Thorsten Kaye) is erbij om zich persoonlijk voor te stellen aan het publiek. 

Meer dan ooit krijgen de fans tijdens de show een uniek kijkje in de keuken van de soapserie waar al decennia lang naar gekeken wordt. De castleden worden op het podium ontvangen en voeren onthullende gesprekken met het publiek. Zo komen de fans meer te weten over hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Ook wordt er een duik genomen in de bewogen levens van de aanwezige personages. Het publiek hoort tevens wat de acteurs en actrices nog meer bezighoudt naast ‘The Bold And The Beautiful’. Bovenal krijgen de fans de kans om al hun prangende vragen te stellen aan de cast.

Er gaan maar liefst vier shows in de verkoop: op vrijdag 3 oktober een avondshow en 3 shows op zaterdag 4 oktober. Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via rtltickets.nl.

Lees ook:Tanja Jess zet bloemetjes buiten
Lees ook:Run op K3 tickets na finale tv-zoektocht
Lees ook:De Bijenkorf Amsterdam verwelkomt TOPSHOP en TOPMAN
Lees ook:Alle Bride Flight-actrices dragen een Addy
Lees ook:Pop-up Store Fab x Hema in Amsterdam aankomend weekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>