Zet je hond of kat een bokkenpruik op

Is een pruik voor je huisdier nou zielig of grappig? Als wij de foto’s bekijken van een pruikdragende hond of kat moeten wij bekennen dat we het er maar absurd vinden uitzien. Misschien is het een beetje zielig, maar absoluut hilarisch? Hoe dan ook: de huisdieren lijken er relaxt onder.

Carnaval
Wij kunnen ons zo snel niet een gelegenheid bedenken waarom het nodig zou zijn onze hond of kat een pruik op te zetten. Misschien is het iets voor carnaval? Maar een huisdier weet toch niet wanneer dat is? Wat ons een beetje tegenspreekt is het extreem omtutten met een dier. Zo zijn wij ook geen voorstander van het aankleden van (kleine) hondjes als het gewoon voor de show is.

Cats & Dogs
Anyway, de pruiken zijn er in verschillende maten (van chihuahua tot Deense dog), stijlen en kleuren. De hondenpruiken vonden wij bij TotalDivaPets.com en de kattenpruiken zijn te shoppen bij KittyWigs.com. Prijs: vanaf vijfentwintig dollar.

Lees ook:Huisdieren slapen ‘t liefst op bed
Lees ook:Beestachtig leuke koopjes
Lees ook:Michael Jackson carnavalstopper
Lees ook:TOMS en National Geographic lanceren collectie om grote katachtigen te beschermen
Lees ook:Alle kerstspullen voor de helft van de prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>