Koningin Beatrix en Maxima shoppen bij Mexx

De koninklijke familie is gespot bij Mexx. Koningin Beatrix en Maxima shoppen er op los… Althans dat denk je als je niet goed kijkt. Nee, het waren look-a-likes van de royalty’s die natuurlijk te druk zijn met de voorbereidingen op de grote dag van onze aanstaande Koning Willem-Alexander.

Compleet met koninklijk rijtuig reden de vertolkers van het koningshuis vanaf Krasnapolsky op de Dam richting de Mexx winkel op de Kalverstraat, hetgeen voor een opschudding van jewelste zorgde en veel enthousiasme opriep bij zowel fans, passanten, als genodigde fashion-insiders.

Voor deze speciale gelegenheid werd de Amsterdamse Mexx winkel met een koninklijk oranje sausje overgoten, waar ‘onze’ fake Royals zich dan ook al snel thuis voelden. Ook de koninklijke troon werd voor deze ene dag in huis gehaald (geen zorgen, we zorgen er natuurlijk voor dat hij voor aanstaande dinsdag weer geheel schoon en opgelapt terug is in het Paleis op de Dam). En konden voorbijgangers op Amsterdamse wijze achter de ramen poseren voor een koninklijk portret.

Omdat geen Oranje feest compleet is zonder een neut, vloeide de bubbels royaal en konden bezoekers en hip Nederland een Oranje toast uit brengen met onze aanstaande k(l)oning. Mexx viert hiermee de 33 jaar troon van koningin Beatrix en geeft haar klanten 33% korting in alle Mexx winkels en webshop tot dinsdag 30 april.

www.mexx.com

Lees ook:HoeraBea hoed gespot tijdens bezoek koningin Beatrix
Lees ook:Beatrix op zoek naar nieuw interieur
Lees ook:Koningin Beatrix krijgt nationaal lentegeschenk van Intratuin
Lees ook:Schiffmacher Troon Tatoeage gezet bij klant van Coop
Lees ook:De Bijenkorf lanceert de Nationale Felicitatiedienst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>