HEMA introduceert notarisservice

HEMA heeft deze week de notarisservice voor consumenten in Nederland gelanceerd. Misschien heb je wel gehoord dat je nu ook voor een standaard samenlevingscontract of testament naar de winkel kan. Notarissen zijn er niet blij mee…

In Leiden is een notaris zelfs een ludieke actie begonnen. Zijn gaan nu worst verkopen.

Veel samenwoners hebben hun zaken onvoldoende geregeld. Wat gebeurt er met gezamenlijke bezittingen bij een overlijden, wat met het opgebouwde pensioen? Als partners het goed voor elkaar willen regelen kunnen ze nu eenvoudig en voordelig een samenlevingscontract van HEMA notarisservice maken. Ook onderlinge afspraken leg je vast in een samenlevingscontract.

Wat gebeurt er met minderjarige kinderen als beide ouders er niet meer zijn? Gaat de rechter bepalen wie ze gaat opvoeden? In een testament kan een voogdijregeling worden opgenomen. Daarnaast kunnen ouders elkaar zo goed mogelijk beschermen. Belangrijke zaken waarvoor de HEMA notarisservice een uitkomst biedt.

zo werkt het
Een samenlevingscontract of testament wordt online opgesteld in enkele stappen. Het concept volgt even later via de email. De (gekozen) notaris neemt contact op om een afspraak te maken voor ondertekening. De akte is na ondertekening bij de notaris rechtsgeldig. HEMA maakt het opstellen van een samenlevingscontract of testament bijzonder eenvoudig. Daarnaast biedt HEMA een vaste lage prijs van 125.- euro per akte. Deze prijs is inclusief BTW, ondertekening bij de notaris en het bewaren van het testament bij het testamentenregister en/of samenlevingscontract in de kluis van de notaris. Afhankelijk van de situatie zijn er één, twee of drie aktes nodig

Lees ook:HEMA introduceert zorgverzekering
Lees ook:Hema maakt iTunes tegoed aantrekkelijker
Lees ook:Tompouce deodorant spray bij HEMA?
Lees ook:Musical over Hema… zitten we daar op te wachten?
Lees ook:Dit is ‘m: de foute HEMA Worsttrui voor de kerst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>