Minions-gekte bereikt hoogtepunt: Minions-maandverband via Etsy

Die geel-blauwe wezentjes uit de film Verschrikkelijke Ikke, die nu hun eigen film hebben, zijn best leuk en schattig. Dat geef ik eerlijk toe. En om je kinderen blij te maken met een badlaken van de Minions of met een etuitje, dat kan ik nog helemaal begrijpen. Maar de gekte rondom de Minions (David Beckham nam een tattoeage van zo’n geel-blauw monstertje), heeft nu wel héél verschrikkelijke proporties aangenomen. Metronieuws ontdekte dat op de DIY-marktplaats Etsy maandverband wordt aangeboden, met jawel, Minions-print. Want we vinden het allemaal heerlijk om ons bloed te zien verdwijnen in een vrolijk stukje maandverband, nietwaar? Het wachten is nu alleen nog op een fabrikant die het maandverband in grote hoeveelheden gaat produceren, want het maandverband is inmiddels uitverkocht.

Liever geen Minions in je broek? De Etsy-verkoopster maakt ook maandverband met de beeltenis van Spongebob, watermeloenen, vosjes, snorren, regenbogen en caravans. Helaas Gelukkig wordt het maandverband alleen verzonden binnen de Verenigde Staten.

Lees ook:Minions-pumps van Sandra Bullock leveren 75.000 op voor goede doel
Lees ook:Mini Movie Collection; leuke als je kleine kinderen hebt
Lees ook:Minions-artikelen in de aanbieding bij Kruidvat
Lees ook:Dé film voor Shopaholics
Lees ook:Mars een stukje kleiner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>