Urban Outfitters in New York geeft gratis kittens cadeau

Het is één van mijn all time favorite winkels: Urban Outfitters! Bij deze winkel weet je zeker dat je geheid met iets bijzonder thuiskomt. In New York maken ze het nu echter wel heel bont. In het kader van National Cat Day op 29 oktober krijgen klanten namelijk een gratis poesje cadeau. Gechipt en gevaccineerd en wel. Goed idee?

Naast de gratis poesjes zijn er nog meer beestachtige acties in de Urban Outfitters op 29 oktober. Zo kan je voor het bedrag van omgerekend 4,60 euro een poes adopteren, waardoor je direct 30% korting krijgt op je aankopen. Als je meer dan 22 euro uitgeeft in de winkel krijg je ook nog eens een gratis t-shirt.

Photo credit: Foter / CC BY

Lees ook:Peeptoe Pump voor Pink Ribbon
Lees ook:Maak eens een olifant blij met een T-shirt
Lees ook:Bristol lanceert tweede Make-A-Wish collectie
Lees ook:Family Guy T-shirt komt tot leven bij Primark
Lees ook:Spaar bij Jumbo Supermarkten voor je eigen Gele Trui

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>