Verdacht tikkend pakketje gevonden in Jumbo Hintham

In de supermarkt Jumbo in Hintham, tussen Den Bosch en Rosmalen, is een verdacht pakketje gevonden waaruit een tikkend geluid komt. De Jumbo is ontruimd en de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is inmiddels ter plaatse om het pakketje te onderzoeken. Verdere hulpdiensten zijn massaal ter plaatse.

Het pakketje werd gebracht bij het postkantoor in de Jumbo. Een woordvoerder van de politie liet aan het Brabants Dagblad weten dat het personeel met het pakketje naar de bedrijfsleider liep omdat er een raar tikkend geluid uit het pakketje klonk.

De laatste tijd worden verschillende Jumbo-filialen geteisterd door bedreiging in de vorm van explosieven. Zo ontving de Jumbo in Zwolle een verjaardagskaart met explosief materiaal en werd er in Groningen een explosief geplaatst aan de gevel van het gebouw. Tot nu toe zijn er geen gewonden. Van de dader ontbreekt ook nog ieder spoor. Om die reden schakelde de politie gisteren de hulp in van de burgers in hun zoektocht naar de dader. De dader eist van Jumbo een groot bedrag aan het digitale betaalmiddel bitcoins.

Lees ook:Verdacht pakketje in Jumbo Hintham blijkt loos alarm
Lees ook:Twee verdachten in afperszaak Jumbo aangehouden
Lees ook:Up-date: Winkel in Deventer ontruimd na vondst verdacht pakketje
Lees ook:Politie vraagt hulp bij vinden bomlegger Jumbo
Lees ook:Up-date: Terreurdreiging ArenA Boulevard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>