Freixenet brengt Limited Edition cava uit

Ook zo’n zin in wijn op deze woensdagavond? Je bent niet de enige! Zeker niet na het lezen van het volgende bericht: Freixenet brengt een limited edition cava op de markt, in een matzwarte fles met gouden polkadots die geïnspireerd is door Spaanse flamencojurken. Met deze flessen is het niet alleen maar plezierig om de lekkere wijn te drinken, maar ook om naar de flessen te kijken.

De Limited Edition flessen zullen slechts in vier landen verkrijgbaar zijn, waaronder in Nederland. De mousserende wijn met een alcoholpercentage van 11,5%, die alleen de naam cava mag dragen als hij van Spaanse bodem komt, is vanaf eind maart in onder andere de Gall & Gall en bij de zelfstandige slijter verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op www.freixenet.com 

Lees ook:Witte wijn van Lidl bevat mogelijk glassplinters
Lees ook:Gall & Gall verkoopt Gooische Vrouwen
Lees ook:Chocolade-lovers in de ban van Banyuls
Lees ook:Screwpull ontwerpt wijnkoelers in trendy kleuren
Lees ook:Een Halal wijntje?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>