Poiesz gaat spaar- en ledlampen inzamelen

Supermarktketen Poiesz (die met name in het noorden van het land actief is) heeft de handen ineen geslagen met Wecycle om meer afgedankte energiezuinige kampen in te zamelen. In de 68 winkels van de keten staan vanaf heden inleverbakken waar klanten hun lampen kunnen inleveren. Wecycle organiseert in Nederland de verantwoorde inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

‘Elke winkel is verplicht energiezuinige lampen in te nemen als de klant een soortgelijk nieuw product koopt. Wij gaan een stap verder: als familiebedrijf vinden we duurzaamheid belangrijk en onze klanten kunnen daarom altijd gratis hun oude spaar- en ledlampen inleveren’, aldus Piet Smit, algemeen directeur van Poiesz Supermarkten.

Wecycle-inleverbakken staan inmiddels in meer dan 3200 winkels in Nederland. Voor een bak bij jou in de buurt kijk je op wecycle.nl/zoeker.

Lees ook:Driekwart Nederlanders levert lampen in voor recycling
Lees ook:Nederland koopt half miljoen elektrische apparaten in aanloop naar WK
Lees ook:Vanaf september wereldwijd alleen nog maar led-lampen bij IKEA
Lees ook:Consumentenbond: inzameling spaarlampen kan beter
Lees ook:Kruidvat België ruilt ook Gosh-mascaras in voor nieuwe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>