Lidl Museumactie: voor maar 1 euro naar een museum

Het leven is al duur genoeg, en om dan vijftien euro te moeten betalen voor de entree van een museum, is voor veel gezinnen iets teveel van het goede. Lidl heeft daarom een fantastische actie voor mensen die graag musea bezoeken: naar het museum voor maar €1,-! Van 23 mei tot en met 26 juni kun je naar maar liefst 27 verschillende musea. Wat je daarvoor moet doen? Doe voor minimaal 10 euro boodschappen bij Lidl en bewaar de kassabon, daarmee kun je een voucher printen die je recht geeft op entree voor slechts €1,-.

Welke musea doen mee aan de Lidl Museumactie?

Het Amsterdam Museum, De Fundatie in Zwolle, preHistorisch dorp Eindhoven, het Groninger Museum, Kasteel Huis Bergh in ‘s Heerenberg, Kasteel Amerongen, Kasteel de Haar in Haarzuilens, Kasteel Doorwerth, Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten, Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther, Kasteel het Nijenhuis in Heino/Wijhe, Klok & Peel in Asten, het Limburgs Museum in Venlo, het Maritiem Museum in Rotterdam, Kasteel Menkemaborg in Uithuizen, Museum het Valkhof in Nijmegen, Museum Speelklok in Utrecht, Natuurhistorisch Museum in Maastricht, Nieuw Land in Lelystad, Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden, het Muiderslot in Muiden, Museum Volkenkunde in Leiden, Slot Loevestein in Poederoijen, Terra Maris in Oostkapelle, Thermenmuseum in Heerlen, Afrika Museum in Berg en Dal en Kasteel Hoensbroek.

Lees ook:Achtste Mode Marché in Maritiem Museum Rotterdam
Lees ook:Steeds meer New Look winkels
Lees ook:Lacoste opent in Rotterdam
Lees ook:Ook Enschede heeft nu Primark vestiging
Lees ook:Nieuw: Lidl webshop maakt einde aan alle frustraties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>