Getest: Italiaans Pizzadeeg van Koopmans

Het is al een paar weken geleden dat ik een pakketje toegestuurd kreeg van Koopmans met daarin hun nieuwste product: Italiaans Pizzadeeg, bereid met olijfolie’. Omdat ik pas iets wilde schrijven over dit product wanneer ik het zelf getest en geproefd had liet deze review even op zich wachten. Inmiddels heb ik het pizzadeeg getest en geproefd en ja hoor, dit wordt een blijvertje. Grote kans dat ik dit pizzadeeg binnenkort ook zelf in m’n winkelkarretje stop.

Binnen een handomdraai

Met het pizzadeeg van Koopmans maak je makkelijk (heel makkelijk zelfs) binnen een handomdraai minipizza’s of plaatpizza’s. Dit kant-en-klare product is door z’n vierkante vorm erg gemakkelijk in gebruik. In één verpakking zitten acht plakjes, goed voor acht minipizza’s of één grote plaatpizza (afhankelijk van de grootte van je oven).

Veel variatie mogelijk

Pizza’s bakken met het pizzadeeg van Koopmans is heel makkelijk. Je haalt de deegplakjes uit de verpakking, haalt het folie er af en legt de plakjes op een (ingevette) bakplaat. Voor minipizza’s laat je zo’n twee centimeter ruimte tussen de pizza’s over. Vervolgens beleg je de pizza naar keuze. Ik ging voor traditioneel; ham, kaas en tomatensaus. Heel makkelijk, maar weinig verrassend natuurlijk. Het handige van het pizzadeeg is dat je zelf bepaalt hoe je je pizza eet. Dat kan traditioneel Italiaans zijn, maar ook Hollands met verse ingrediënten van eigen bodem of juist iets heel verrassends zoals banaan, blauwe bessen en aardbeien! Door het gemak van de voorbereiding is het ook heel geschikt om met dit pizzadeeg een leuke activiteit voor kinderen te organiseren. Je laat ze gewoon hun eigen pizza’tje beleggen!

Na een kwartier in de oven zijn je mini-pizza’s klaar. Ik at de pizza’s als tussendoortje, maar ze deden niet onder voor een volledige maaltijd. Het deeg is wat mij betreft goedgekeurd, de pizza smaakte zoals een pizza hoort te smaken.

Koopmans Italiaans Pizzadeeg is verkrijgbaar in het vriesvak van de supermarkt. De consumentenadviesprijs is €1,49.

Lees ook:Nieuw van Koopmans: Yoghurtcake
Lees ook:Fastfood en shoppen gaan hand in hand
Lees ook:Nieuw van Koopmans: Havermoutappeltaart
Lees ook:Shoppen via Hyves
Lees ook:Tjiezi: kaas voor kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>