Nieuw: Lidl webshop maakt einde aan alle frustraties

Hoe vaak gebeurt het je wel niet dat je een toffe actie hebt gezien in de folder van de Lidl, om er vervolgens in de winkel achter te komen dat je niet goed gelezen hebt en de actie pas over twee dagen begint? Of dat je een aanbieding hebt gezien die vervolgens binnen een uur is uitverkocht, in iedere Lidl binnen een straal van dertig kilometer? Nog zo één: de actie is er nog wel, maar jouw maat zit er niet meer bij. Ik denk dat iedere koopjesjager wel eens een dergelijke Lidl-frustratie heeft gehad. Lidl komt vandaag met fantastisch nieuws waardoor je nooit meer gefrustreerd hoeft te zijn over acties van de budgetsupermarkt: de Lidl webshop is vanaf vandaag online!

In de webshop van Lidl vind je de folderaanbiedingen van deze week, van vorige week en je kunt ook alvast de aanbiedingen van volgende week bestellen. Super handig! Nog een paar voordelen: je bestelling kan (meestal) ook ‘s avonds bezorgd worden, je kunt gratis retourneren en je kunt profiteren van de sale.

Om te vieren dat de Lidl webshop online is hebben ze nu bovendien fijne openingsacties. Een kijkje waard dus!

Lees ook:Restaurant Actie AH bijna van start: spaar voor gratis tweede driegangenmenu
Lees ook:Supermarkten halen Party met Sylvie uit schappen
Lees ook:Vanaf donderdag foute kersttruien bij Lidl voor 9,99
Lees ook:Win een T-shirt met badges!
Lees ook:Primera start met online verkoop

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw: Lidl webshop maakt einde aan alle frustraties

  1. Rein

    Ben vandaag 2 keer naar de winkel geweest voor wielerkleding.
    Omkwart voor 9 al uitverkocht er zou om 15.00 uur nog een zending komen. Er was niet bij, advies je kunt ook bestellen op internet./ Nu 15.39 is er niets meer van te zien.
    Dus weer een terleurstelling. vrgr Rein

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>