Terugroepactie kogelbiefstuk Lidl vanwege STEC-bacterie

Ook zo gek op de kogelbiefstuk van Lidl? Pas dan op wanneer je net deze verpakking uit de diepvries van Lidl hebt gekocht. De Duitse producent van het vlees Artland Convenience heeft namelijk per direct alle diepvries kogelbiefstuk van het merk Glenfell teruggeroepen uit de supermarkten. Er is namelijk de STEC-bacterie gevonden in de biefstukken. De STEC-bacterie is een variant van de E.coli-bacterie (ook wel poepbacterie genoemd). De bacterie produceert een gifstof waardoor mensen maag- en darmklachten kunnen krijgen.
Heb je net de biefstuk gekocht? Eet het dan niet, maar breng het terug naar de winkel. Je krijgt dan je geld terug.

Lees ook:Glutenvrije chocoladerepen teruggeroepen wegens Salmonella
Lees ook:Slim Fast uit de schappen in de VS
Lees ook:Nieuw: Lidl webshop maakt einde aan alle frustraties
Lees ook:Knuffelschaap Texi Tex van Happy Baby teruggeroepen wegens verstikkingsgevaar
Lees ook:Wicky Framboos uit de schappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>