Gooische vrouwen marathon

Gooische vrouwen is gestopt. Maar geen nood! Alle drie de seizoenen zijn op dvd verkrijgbaar. De avonturen van Cheryl, Claire, Anouk en Willemijn zijn goed voor een paar hilarische avonden. Dus nodig je vriendinnen uit, trek je huissokken aan, theetje-chocolaatje of wijntje-kaasje erbij en je vermaakt je prima op die koude winteravonden. De nieuwste dvd is op www.bol.com verkrijgbaar voor 24,99 de twee eerste seizoenen zijn slechts 12,99 per stuk. Ook een prima kerstcadeau.

Lees ook:Shoppen en genieten op CRAVEparty!
Lees ook:Gooische vrouwen doen het vier keer
Lees ook:Lachen en huilen met Gooische Vrouwen
Lees ook:Islam is helemaal hip!
Lees ook:Marokkaanse mutsen in oranje en rood-wit-blauw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>