Sint snapt het niet

Wat moet je als Sinterklaas nu met een verlanglijstje als dit:

* Capclip met een (coole) marker

* Compacte golfretreiver

* Caddypatch

* Jellyhead Tee van TurfMaster

 

We vieren Sinterklaas met de hele familie Er zijn lootjes getrokken en ik mag iets gaan zoeken voor mijn zwager. Het ene verlanglijstje na het andere verscheen via mail in ieders mailbox. Geduldig wachtte ik op het lijstje van zwagerlief. Waar kon ik hem blij mee maken? Nou, met bovenstaande artikelen dus. Ik krabde me eens achter mijn oren. Wreef door mijn ogen. En keek nog eens op mijn beeldscherm. Een caddypatch? Een capclip? Een golfretriever? Een kleine opluchting maakte zich van mij meester toen ik las dat het allemaal bij de Golfstore verkrijgbaar is… Hopelijk kunnen ze me daar verder helpen, want ik heb geen idee hoe het er uitziet allemaal. Dus: zoek je nog iets voor een golfliefhebber, haal gewoon het bovenstaande. Succes gegarandeerd! In Breda kun je terecht bij Golfstore Koen Teulings: Generaal Maczekstraat 33.

Lees ook:Man ontvangt racistische kassabon
Lees ook:Winterse cadeautjes voor de kids
Lees ook:Aankomst Sinterklaas niet alleen in Almere
Lees ook:Review: Met de Cocobelt is je een hernia sjouwen aan het autostoeltje verleden tijd
Lees ook:Intertoys Speelboek valt bijna weer op de mat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>