Last minute kado voor moederdag nodig?

Nog geen kadootje voor moederdag gevonden en ook geen tijd om de komende dagen nog op zoek te gaan naar iets passend voor je allerliefste mam? Dan is er nog kans om een last-minute kadootje te laten bezorgen bij je moeder. Als je vrijdag voor 17:00 besteld, dan kun je nog voor moederdag wat leuks laten bezorgen via de Webshop van TNT Post zoals een chocoladetelegram of een bos brievenbusbloemen… Ja, echt waar! Wij hadden er ook nog nooit van gehoord, maar je kunt gewoon bloemen door de brievenbus laten bezorgen. Eigenlijk zijn we wel heel benieuwd of die mooi aankomen. Wie stuurt ons een bosje?

Lees ook:Vaasje in de aanbieding
Lees ook:Moederdag: Alle tips van Shoppenblog op een rijtje
Lees ook:Platte bloemen in de post
Lees ook:Wesley: Met tranen in je ogen komt toch niet uit
Lees ook:Geen bloemen voor Moederdag?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>