Peas for all

Het vrolijke 'send a gift' merk Peasforall bestaat al sinds 2005. Maar het brengt ieder half jaar een nieuw assortiment wenskaarten en cadeautjes voor kinderen en (aanstaande) ouders en op de markt. Daar zijn wij heel blij mee, want wij zijn dol op het versturen van kaarten met lieve cadeautjes zoals de schattige mini slofjes, het new born mutsje, een baby T-shirtje of het super zachte knuffelkonijntje! Het is niet moeilijk om iets leuks uit te kiezen: Blauw voor een pas geboren jongetje of roze voor een meisje. Of groen of grijs voor als je niet weet wat het gaat worden.  Op de meeste cadeautjes staat een leuke tekst zoals: 'Play with me', 'Spoil me' of 'Born to be happy'. Alle cadeautjes zijn verpakt met een wenskaart en stevige envelop. Je moet er alleen nog een paar postzegels bij kopen en iets persoonlijks op de kaart schrijven, maar dan kan het zo op de post naar de nieuwbakken of aanstaande ouders.

Tip:
Als je online bestelt, kan je ook de naam van de baby op een cadeautje laten zetten. Dat maakt het nog net iets persoonlijker. Op de site vind je ook een leuke geboortekaartjesactie en een T-shirt ontwerp wedstrijd.

Lees ook:Moderne maritieme look voor baby’s bij Zeeman
Lees ook:Babyshower organiseren? Hup, naar Prénatal!
Lees ook:Negenmaandenbeurs pakt dit jaar uit
Lees ook:Vader koopt leukste Sinterklaascadeautjes
Lees ook:Baby born zet zich in voor campagne tegen kindersterfte

1 Reacties // Reageer

One thought on “Peas for all

  1. Angel

    Ik heb gisteren iets besteld bij Peas en vandaag was het al binnen! Bedrukt en wel. Top shoppie hoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>