Mokken op Valentijnsdag

Is het een ring? Nee, het is een mok! Kijk, met zo’n Valentijnsdagcadeautje als deze grappige ringmok kan je op verschillende manieren lol hebben…

Hint of grapje?
Een vrouw kan hem “dragen” als hint naar haar man. Maar de mannen kunnen hem natuurlijk cadeau doen aan hun partner. Dit grapje is vooral erg grappig als de persoon in kwestie maar niet ophoudt met zeuren eens ten huwelijk gevraagd te willen worden… Oké, het kan je relatie dan misschien maken of breken. Maar hé, scherven brengen geluk toch?

Origineel
De ringmok is een origineel ontwerp van Yusuke Fujinuma  en Yoko Yamazaki voor Floyd. In deze online shop vind je de witte mok met gouden ring,  zilveren ring, witte ring en een zwarte mok met zwarte ring. Ook heb je de keuze uit 12 kleuren swarovski  voor in de ring. Nou is ons Japans niet zo goed, maar in voor deze bijzonder (uitvoe)ring betaal je zo’n 3657 Japanse Yen (€31,95) exclusief verzenden.

Koopje
Veel goedkoper én nog handiger is het om even naar een filiaal van Expo te lopen of de ring mok online te bestellen bij shops als NonPlusUltra en ApartDesign. De adviesprijs voor de ring mok van Invotis is namelijk €14,95.

Tip
Speciaal voor alle meelezende mannen die nog opzoek zijn naar een origineel Valentijnsdagcadeautje: nog leuker is het om eerst de mok cadeau te doen en later op de avond toch nog een écht aanzoek te doen met een echte verlovingsring

Lees ook:Mannen shoppen meer dan vrouwen!
Lees ook:Nederlandse vrouwen shoppen graag online tijdens WK
Lees ook:Oneindig switchen en clicken met je ring
Lees ook:Swarovski’s cadeau-ideeën voor Valentijnsdag
Lees ook:Bijna 40 procent van de Nederlanders niet blij met cadeau

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>