Media Markt Cadeaukaart verkrijgbaar bij Primera

Na de start van de verkoop van cadeaukaarten van bijvoorbeeld de Bijenkorf, Prénatal, Karwei, V&D, iTunes, GiftFor2 en de Nationale EntertainmentCard, is een tijdje geleden de verkoop van de Media Markt Cadeaukaart van start gegaan. De kaart is, net zoals de andere cadeaukaarten van Primera, door de koper variabel op te waarderen en door de ontvanger in delen te besteden.

Steeds meer winkels zijn van de papieren bon overgestapt naar de plastic cadeaukaart. Door de landelijke dekking met ruim 400 Primera winkels, de goede bereikbaarheid en het ruime assortiment cadeaukaarten, zag Media Markt mooie kansen in een samenwerking.

De Media Markt cadeaukaart zal niet de laatste toevoeging zijn. In april worden er weer nieuwe cadeaukaarten toegevoegd aan het assortiment.

Lees ook:Primera heeft nu ook Bart Smit CadeauCard, Bloemenbon en JewelCard
Lees ook:HEMA cadeaukaart nu ook bij Primera
Lees ook:Nationale Bioscoopboon krijgt concurrentie van BioscoopCadeau
Lees ook:Primera zet in op afhaalacties, zoals met Boursin
Lees ook:Helft Nederlanders shopt cadeaus feestdagen liever online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>