VVV Cadeaubon nog steeds razend populair

De VVV Cadeaubon is en blijft voor veel mensen het ideale geschenk om te krijgen en te geven. Het afgelopen jaar is de omzet van de VVV Cadeaubon, die bij 23.000 acceptanten door heel Nederland kan worden besteed, met bijna 3% gestegen ten opzichte van 2009. De verkoop van 8,1 miljoen VVV Cadeaubonnen zorgde voor de omzet van 125,9 miljoen euro.

De belangrijkste verklaring voor het succes van deze populairste cadeaubon van Nederland ligt in de brede besteedbaarheid, aldus Kees van Wijk, algemeen directeur VVV Nederland. Tot de acceptanten van de cadeaubon behoren niet alleen vrijwel alle landelijke winkelketens, attractieparken, goede doelen en musea, maar consumenten kunnen ook uitstekend terecht bij duizenden lokale winkeliers.

Het afgelopen jaar is de vormgeving van de VVV Cadeaubon vernieuwd. Bovendien is een uitgebreide serie cadeauverpakkingen en ‘e-cards’ aan het assortiment toegevoegd om daarmee het geven van een VVV Cadeaubon een extra persoonlijk tintje te geven

Lees ook:Nationale Dinercheque wordt steeds vaker gegeven
Lees ook:wehkamp.nl introduceert cadeaubon
Lees ook:Primera start met verkoop losse loten Postcode Loterij
Lees ook:Cadeaubon wehkamp.nl ook bij Albert Heijn, Primera etc
Lees ook:Aanbiedingen verleiden consument

1 Reacties // Reageer

One thought on “VVV Cadeaubon nog steeds razend populair

  1. Hassankhan

    Is altijd handig zo een bon en je kan heb bijna overal gebruiken!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>