Leuke Lintjes: voor ieder cadeau geschikte verpakking

Leuke Lintjes presenteert de allernieuwste inpakmaterialen voor de Kerst. Cadeaupapier, lintjes, stickers, cadeauzakjes en ook vloeipapier passeren de revue. De kerstthema’s die Leuke Lintjes dit jaar aan haar collectie toevoegt zijn zeer verschillend maar allen even ‘kerstig’.

Wie van chique en elegant houdt, kan zijn hart ophalen aan de luxe cadeauzakjes in hoogglans wit en het chique zwarte inpakpapier. Deze combineren goed met kitsche lintjes en feestelijke stickers in goud en zilver. De decoratieve kerstboompjes en vleugeltjes in zilver/goud maken het luxe geschenk helemaal af.

Niet weg te denken uit de kerstsfeer zijn natuurlijk het traditionele rood en groen. Het dubbelzijdig inpakpapier ‘Roosje’ past goed bij dit thema en staat mooi in combinatie met de nieuwe luxe lintjes in rood en groen.

Speciaal voor kinderen is er het kleurrijke ‘Jojanneke’, een vrolijk thema met uiltjes en allerlei kleurrijke stickers en linten. Dit maakt het uitpakken nog leuker! Maak er een bont kerstfestijn van met de inpak- en decoratiematerialen in de regenboogkleuren hot pink, aqua, lime en oranje. Het feest is compleet met het bijbehorende kerstlint en stickers, cadeauzakjes met stippen en sterren, papier in pink/rood/goud en niet te vergeten de sterconfetti, gelukskerstboompjes en stoffen rendiertjes in 4 kleuren.

De webshop Leuke Lintjes staat werkelijk bol van de originele inpakmaterialen, decoraties, lintjes, gelukshangertjes, stickers en nog veel meer. Voor elke gelegenheid is er het juiste inpakmateriaal met bijbehorende accessoires. Op de nieuwe bijbehorende blog staan allerlei leuke inpaktips en foto’s van ingepakte cadeaus en traktaties. Zo kan iedereen er meteen ook inspiratie opdoen.

Lees ook:De nieuwste inpaktrends voor de Kerst
Lees ook:Juwelen voor op je behang
Lees ook:Borstkankermaand en shoppen?
Lees ook:Manfield & Pink Ribbon: Glamour pump voor het goede doel
Lees ook:Kerst 2011 in teken van goud en glitters

1 Reacties // Reageer

One thought on “Leuke Lintjes: voor ieder cadeau geschikte verpakking

  1. Ike

    Voor het versieren van Kadootjes!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>