Cadeaukaarten in het schap Albert Heijn

Albert Heijn heeft haar assortiment uitgebreid met een in het oog springende display met cadeaukaarten. Naast de kaarten van bekende ketens hangt er een viertal nieuwe cadeaukaarten: BEAUTY&WELLNESS cadeau, KOKENenZO cadeau, WONEN&ZO cadeau en SHOES&ACCESSORIES cadeau. De introductie van deze kaarten bij Albert Heijn betekent een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van de ‘powervrouwen’ Janet Moltmaker en Marjon Broekmeulen (foto).

De vier nieuwe kaarten zijn een gezamenlijk initiatief van cadeaukaartuitgevers Didix en ‘de meiden van DNP groep’. Pas in maart 2011 van dit jaar ontstond het plan om deze vier kaarten op de markt te zetten. Dat ze nu, ruim een half jaar later, bij Albert Heijn in het schap liggen, is een prestatie van formaat. “En het resultaat van maandenlang kei- en keihard bikkelen”, weet Janet Moltmaker, die samen met Marjon Broekmeulen de directie van DNP Groep vormt. “We zijn er in geslaagd om vier mooie, goedgevulde kaarten op de markt te zetten.”

De display met cadeaukaarten is een noviteit bij Albert Heijn en te vinden in 853 vestigingen. De schapruimte bevat liefst 72 hangers met 36 verschillende kaarten. Bij de kassa van Albert Heijn worden de kaarten opgewaardeerd. Iedere gewenste waarde is mogelijk.

Een korte introductie
Met BEAUTY&WELLNESS cadeau kun je terecht bij verschillende winkels en salons gericht op beauty, persoonlijke verzorging en ontspanning. Denk aan schoonheids- en kapsalons, zonnestudio’s en thermen/sauna’s, maar ook aan bijvoorbeeld Rituals.

KOKEN&ZO cadeau is dé cadeaukaart waar je iedere keukenprins of -prinses een plezier mee doet. De kaart kan worden uitgegeven aan potten, pannen en keukengerei, maar je kan ook kiezen voor een kokkerelworkshop bij één van de aangesloten kookstudio’s. Heb je alle keukengereedschappen al in huis, dan is KOKEN&ZO cadeau te besteden bij culinaire speciaalzaken op het gebied van ingrediënten, bak- of slaolie, wijnen, kruiden en specerijen.

WONEN&ZO cadeau kan worden uitgegeven aan alles op het gebied van woninginterieur en –exterieur. Of je nu op zoek bent naar een schemerlampje of een tweepersoons boxspring, met WONEN&ZO cadeau kun je alle kanten op. WONEN&ZO cadeau is onder meer inwisselbaar bij woonwinkels, keukencentra, sanitairshops, decoratiewinkels en tuincentra.

SHOES&ACCESSORIES cadeau biedt alles wat een outfit compleet maakt, zowel voor mannen als voor vrouwen. Deze kaart is te besteden aan alles waar een zool onder zit, maar ook aan accessoires als sieraden, manchetknopen, (zonne-)brillen, stropdassen, tassen, riemen en lingerie.

Hoe werkt het?
Bij de kassa van Albert Heijn wordt de cadeaukaart opgewaardeerd met ieder gewenst bedrag. De kaart wordt daarna verpakt in de bijbehorende mooie verpakking en is klaar om cadeau te geven. Op de websites www.beautyandwellnesscadeau.nl, www.kokenenzocadeau.nl, www.wonenenzocadeau.nl en www.shoesandaccessoriescadeau.nl kan de ontvanger zien waar met de desbetreffende kaart betaald kan worden. Hij of zij kan dus zelf bepalen waar en hoe de kaart te besteden. Heel persoonlijk, gemakkelijk en superflexibel.

Lees ook:Primera heeft nu ook Bart Smit CadeauCard, Bloemenbon en JewelCard
Lees ook:SuperTrash cadeautjes voor Valentijn bij Albert Heijn
Lees ook:Op zoek naar the best Xmas Gift?
Lees ook:Media Markt Cadeaukaart verkrijgbaar bij Primera
Lees ook:Albert Heijn haalt zoutjes terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>