Mooie verrassingen voor de liefste moeder bij expoXL

Zondag 13 mei is het Moederdag. De dag om jouw liefste moeder alle aandacht te geven die ze verdient. Daar mag een mooi cadeau niet bij ontbreken. expoXL helpt jou om goed voor de dag te komen.

Verras je moeder met haar lievelingsfoto op canvas. Dit kan zelfs nog op het allerlaatste moment, want je canvasdoek is dezelfde dag nog klaar bij de expoXL-winkels met een eigen art- en printstudio.

expoXL heeft haar assortiment verder uitgebreid met producten van Joseph Joseph en Zak Design. De huishoudelijke producten van Joseph Joseph zijn mooi vormgegeven en innovatief. Met hun keukengerei wonnen ze al meerdere designprijzen. expoXL heeft mooie Moederdagaanbiedingen uit het Joseph Joseph-assortiment, zoals de bekende gekleurde snijplanken en een cooking of gadget gift set. De opvallende, vrolijk gekleurde schalen van Zak Design zijn eindeloos te combineren en fleuren de tafel op! Door de schalen op elkaar te stapelen lijkt de set op een gekleurde roos.

Wil je je moeder niet het idee geven dat ze alleen maar voor het eten moet zorgen, geef haar dan een lekker huisparfum cadeau. De twaalf geuren van GOA zijn onder andere verwerkt in huisparfums, geurkaarsen en oliebranders en sinds kort allemaal verkrijgbaar bij expoXL.

Lees ook:Originele en betaalbare Moederdag cadeaus
Lees ook:IKEA BRÅKIG: natuurlijke materialen, pastelkleuren en grafische prints
Lees ook:IKEA heeft creatieve ideeën voor aankleding feestjes
Lees ook:Herfstcollectie Stephen Joseph bij Villa Kaatje
Lees ook:Maak je moedersdag met fijne make-up producten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>