De nieuwste inpaktrends voor de Kerst

De Kerst komt razendsnel dichterbij. Ook dit jaar presenteert Leuke Lintjes weer 4 spetterende collecties inpakmateriaal zodat de pakjes onder de boom een lust voor het oog zijn. En deze Kerst kan het niet bont genoeg!

De inpaktrend van dit jaar is zeer uitbundig: felle kleuren, veel patronen, meerdere decoraties en lintjes en het liefst allemaal combineren op 1 pakje. Zo worden kerstcadeaus een kunstwerk op zich! De eerste collectie bestaat uit inpakmateriaal in diverse neonkleuren, zoals limegroen en zuurstokroze. Het felle papier met bijbehorende lintjes en decoraties maken er al snel een verblindend kleurenfeest van! Het assortiment brocante combineert bedrukt papier met losse decoraties zoals hertjes, elanden en vleugels en natuurlijk allemaal tegelijk: hoe bonter hoe beter! Voor de kindercadeautjes dit jaar is de trend veel blauw en paars, kleuren die mooi samengaan voor zowel jongens als meisjes. Ook het bekende diereninpakpapier van jojojanneke blijft populair. Tot slot zien we dat de modetrend van dit jaar ook doordringt in de inpakwereld: sterren sterren en nog eens sterren! Maar liefst 8 kleuren cadeauzakjes met sterren vormen de basis. Met vloeipapier, lintjes en label tags ontstaan vrolijke pakjes voor onder de Kerstboom.

www.leukelintjes.nl

Lees ook:Leuke Lintjes: voor ieder cadeau geschikte verpakking
Lees ook:Traditioneel, Scandinavisch modern, klassiek en kitsch
Lees ook:Daarom willen wij naar IKEA: de Papershop!
Lees ook:Nagels in WK-kleuren of kies je voor trendy?
Lees ook:Maak indruk deze kerst met Love Letterpress

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>