Spelen in de fantasywereld van Lego Elves

lego elvesWanneer komen ze eindelijk?

Veel kinderen wachten er al op: Lego Elves, de nieuwe serie Lego rondom de elfen Naida, Azari Emily, Jones, Farran en Aria. De reeks verschijnt in maart 2015 en belooft een groot succes te worden. Lego Elves sluit aan bij de blokjes, poppetjes en sets van Lego Friends. Er is echter een belangrijk verschil: Lego Friends is gebaseerd op de realiteit, terwijl Lego Elves zich afspeelt in een magische sprookjeswereld. Beide zijn voor de ontwikkeling van kinderen belangrijk: door te spelen met realistische figuren, voertuigen en situaties leren kinderen veel over het echte leven, magisch speelgoed stimuleert juist hun verbeeldingskracht en fantasie. Het is dus niet het een of het ander; de series vullen elkaar aan en werken educatief net iets anders.

Volop speelplezier

Het belangrijkst blijft natuurlijk het speelplezier, en dat biedt dit fantasythema volop. Kinderen kunnen zich uren vermaken met de elfenschuilplaats, de mysterieuze bron, de kristallengrot, het avonturenschip, de magische bakkerij en de creatieve werkplaats. De serie is prachtig vormgegeven en bestaat uit sprankelende kleuren. Dit mooie speelgoed zal komend jaar dan ook ongetwijfeld op veel verlanglijstjes staan.

Snelle levering bij Lobbes

Een van de webshops waar de sets vanaf maart 2015 te koop zijn, is Lobbes. Lobbes.nl begon 25 jaar geleden als een klein familiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online speelgoedwinkels. Op lobbes.nl zijn meer dan 20.000 artikelen te vinden, voor de allerkleinsten, maar ook voor oudere kinderen, speelgoed om mee te spelen, maar ook om van te leren. De werknemers van lobbes.nl weten maar al te goed dat kinderen niet lang willen wachten. Bestelde producten worden dan ook snel geleverd: ’s avonds voor 22.00 besteld, betekent de volgende dag al in huis.

Geen reacties // Reageer