Acht cadeaus waar je je vader écht blij mee maakt

Het is dé dag waarmee je je waardering naar je vader (of man wanneer de kids nog erg klein zijn) uit kan spreken. Maar merk jij ieder jaar weer dat het geurtje dat je voor je vader gehaald hebt achterin het douchekastje komt te staan? Neem dan deze acht tips door, met cadeaus waar je je vader écht blij mee maakt:

1. Bier

Ooit een flesje bier een jaar lang achterin de koelkast zien liggen, onaangeroerd? Nee, precies! Wanneer je je vader verrast met een bierpakket zal hij je oprecht dankbaar zijn. Ga naar de slijterij voor de leukste pakketten of nog beter, bindt een strik om een kratje. Succes gegarandeerd.

2. Een stevige barbecuetang

Is jouw vader dé master of the barbecue? Met een stevige barbecuetang maak je hem zo blij als een kind. Je vader is namelijk niet de eerste of enige die zich iedere keer tijdens het barbecuen irriteert over het feit dat er geen tang is, of dat hij moet werken met een slappe tang die het vlees niet goed vast weet te houden.

3. Kieft, Topshow of Handboek Tour de France

Zijn de enige boeken die je vader leest boeken over sport? Dan verras je hem zeker met één van deze titels. En je vader is niet de enige die blij is met dit cadeau; ook je moeder zal blij zijn dat hij eindelijk eens een boek heeft voor bij de caravan deze zomer.

4. Een hogedrukreiniger

Vraag me niet waarom, maar daar zijn alle mannen blij mee. Ook jouw vader.

5. Whiskey, port of Berenburg

Is je vader meer van het type fijnproever dan het type kratleegzuiper? Ga dan naar de slijterij, vertel hen wat je budget is en laat hen een goede fles whiskey, port of Berenburg uitzoeken voor je vader. Koop er een goed stuk brie of een andere soort kaas bij, succes gegarandeerd.

6. Strippenkaart voor carwash

Heb je een wat zuinige vader die stiekem maar wat graag wekelijks naar de carwash zou gaan, maar het weinig doet omdat hij het stiekem te duur vindt? Dit type vader maak je enorm blij met een strippenkaart voor de carwash. Zie je hem al glunderen op het moment dat hij door de wasstraat gaat?

7. Sporthorloge

Heb jij een vader die geregeld meedoet met marathons en andere loopevenementen, zijn tijden bijhoudt en die geregeld in de familie-app meedeelt dat hij een nieuw PR heeft gehaald? Hem maak je erg blij met een sporthorloge, die niet alleen de tijden voor hem bij kunnen houden, maar ook zijn hartslag en andere leuke wetenswaardigheden.

8. Camera (of cameratoebehoren)

Dit cadeau is zeker een aanrader voor vaders die nog maar net vader zijn geworden. Niks is fijner dan het jonge grut op de gevoelige plaat vastleggen. Heb je een vader met een beetje aanleg voor fotografie dan kan het zomaar zijn dat deze camera zijn beste nieuwe vriend wordt, waarmee hij geregeld de natuur in gaat om de mooiste kiekjes te maken.

Heb jij zelf nog tips voor vaderdag? Of ben je vader en wil je delen welk cadeau je nooit meer wenst te krijgen voor vaderdag? Ik hoor het graag!

Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de gadgetfreak
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de sportieve vader
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de echte klusvader
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de culinaire vader
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de ‘nog-maar-net-papa-vader’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>