Budget-cadeautjes voor een geslaagde

Is je lievelingsneefje, je buurmeisje of die behulpzame vrijwilligster bij jullie op de manege geslaagd voor zijn of haar eindexamen? Dan is het tijd om hem of haar te verrassen met een leuk cadeautje. Een cadeautje, wat echter wel betaalbaar moet blijven; je hebt immers meer buurmeisjes, neefjes en nichtjes of vrijwilligers die verrast moeten worden. Hier de top 5 met cadeaus die altijd gewaardeerd worden:

1. Kaartjes

Het kan zo simpel zijn, zelfs anno 2015 valt een kaartje bij de meeste jongeren nog steeds in de smaak. Méér dan een goedbedoeld whatsappje of een afgezaagd ‘Gefeliciteerd’ op Facebook. Je scoort uiteraard extra punten als je in die envelop ook nog wat inhoud toevoegt: geld, een bioscoopbon of een tegoedbon om een middag samen wat leuks te gaan doen.

2. Taart

Ben je zelf handig met de oven, de ovenwanten en fondant? Bak dan een mooie taart voor de geslaagde. Stem dit cadeau wel even af met de ouders van de geslaagde in kwestie, het zou zonde zijn wanneer zij net voor twintig personen slagroomtaart bij de plaatselijke bakker hebben besteld terwijl jij uren aan het zwoegen bent in de keuken.

3. Een rijles

Krijgt de geslaagde van zijn of haar ouders een pakket rijlessen? Zeg toe dat je ook één rijles voor je rekening gaat nemen. Bij dit cadeau is het wel zo handig om dit vast te leggen in een cadeaubon en niet zozeer om dit vooraf te betalen, je zult net zien dat jouw buurjongen een natuurtalent is en genoeg heeft aan het pakket rijlessen van zijn ouders. Een variatie op dit cadeau is het theorieboek. Zit hij/zij op dit moment, zo net na de examens, vast niet op te wachten, maar zal later goed van pas komen.

4. Een pakje condooms

Krijgt jouw lievelingsnichtje een jongerenreis naar een zonnig oord cadeau van haar ouders? Ook al roept ze nog zo hard dat ze ze niet gaat gebruiken, ze is je vast dankbaar voor dit cadeau. Geef het cadeau buiten het zicht van haar ouders om schaamte te voorkomen.

5. Iets afgezaagds

Als de ouders er mee aan komen zetten is het natuurlijk tien keer niks. Maar jij als oom, nichtje, buurvrouw of kennis komt er heus wel mee weg: een mok met daarop de tekst ‘Geslaagd’, een bosje tulpen, een gepersonaliseerde bierfles of het één of andere foute t-shirt.

Lees ook:De beste cadeaus voor als je zoon of dochter geslaagd is
Lees ook:Tips voor een geslaagde moederdag
Lees ook:Adolf Hitler krijgt verjaardagstaart
Lees ook:Kraampakket voor mannen
Lees ook:Cadeau voor haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>