Vijf vaderdagcadeaus voor de ‘nog-maar-net-papa-vader’

Aankomende zondag is het Vaderdag. Heb jij al een cadeau voor je vader of partner? Het is goed om te weten dat er verschillende types vaders zijn. Onder andere de klusvader, de culinaire vader, de ‘oudere’ vader, de nog-maar-net-vader-vader, de modieuze vader, de sportieve vader en de gadgetgek. Voor al deze vaders zet ik deze week vijf cadeautjes op een rij waar je hem vast blij mee weet te maken. Vandaag: de ‘nog-maar-net-papa-vader’.

1. De Baby Shower Glove

Er zijn baby’s die helemaal niet zo van het badje houden maar des te liever onder de douche gaan. Lijkt het je wat eng om met je baby te gaan douchen omdat je bang bent dat hij of zij van je arm glijdt? Dan is de Baby Shower Glove een goede oplossing. Met deze handschoen heb je meer grip op je kindje. Zodra deze handschoen nat is wordt hij stroef, waardoor de kans op glijden minimaal wordt. De Baby Shower Glove werd genomineerd voor de Baby Innovation Award 2015. De Baby Shower Glove kost 13,95.

2. Een foto op canvas/hout/aluminium

Dit lijkt vooral een cadeau waar mama heel erg blij mee is, maar ook papa zal zijn geluk niet op kunnen wanneer hij verrast wordt met een prachtige foto van zijn kleine spruit. Tegenwoordig zijn er veel variaties mogelijk in het materiaal waarop je een foto laat afdrukken, dus wees creatief!

3. Een nachtje samen weg

Misschien is jullie kleine uk nog maar net een paar weken oud en kan je je helemaal niet voorstellen dat je ooit een nacht zonder je kindje naar een hotel zal gaan. Maar na een x-aantal gebroken nachten denk papa hier vast anders over. Dit cadeau hoeft niet direct in de eerste weken na de geboorte van jullie kleintje ingewisseld te worden, maar alleen al het vooruitzicht op een nacht samen weg is voor de ‘nog-maar-net-papa-vader’ al cadeau genoeg.

4. Tattoo met naam van jullie kind

Natuurlijk, dit cadeau zal niet voor iedere vader even geschikt zijn. Maar er zijn een heleboel vaders die maar wat graag de naam van hun nakomeling op hun lijf vereeuwigd zien. Voor deze groep vaders is dit een prachtig vaderdagcadeau.

5. Boek over vaderschap

Genoeg boeken voor moeders of ouders in het algemeen, maar er zijn ook zat boeken verkrijgbaar die puur gericht zijn op het vaderschap. Google maar eens. Er zijn talloze boeken geschreven over dit onderwerp, en er is vast wel een boek met een insteek dat jullie aanspreekt.

Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de culinaire vader
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de sportieve vader
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de gadgetfreak
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de echte klusvader
Lees ook:Knutselwerkje van de kids favoriet vaderdagcadeau

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>