Exclusief bij Etos: Gratis sokken voor als jouw vader jouw held op sokken is

Weet je echt nog niks voor Vaderdag en heb je ook nog niets gehad aan de tips die de afgelopen dagen op Shoppen.blog.nl voorbij zijn gekomen? Wellicht is dit dan nog een leuke tip voor als jouw vader jouw held is: Exclusief bij Etos krijg je de komende dagen op het tweede artikel van Dove vijftig procent korting, én een paar gratis sokken voor je vader. ‘Papa, jij bent mijn held!’ staat op de verpakking van deze sokken. Met dit cadeau sla je drie vliegen in één klap: Gratis sokken, korting op het tweede artikel en een lekker ruikende vader. Wat wil je nou nog meer.

Lees ook:Alle Kruidvat-filialen vanavond extra lang open
Lees ook:Originele Vaderdag cadeautips van IKEA
Lees ook:Laat kindervoetjes veilig verder groeien
Lees ook:20% korting én een gratis artikel bij Sexoutletshop.nl!
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de ‘nog-maar-net-papa-vader’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>