Opvallende kleurige wijnaccessoires

Een beetje wijnliefhebber drinkt zijn wijn in stijl. Vaak heb je flink geïnvesteerd in een mooie set glazen, maar ben je vergeten je kurkentrekker aan te passen op je interieur. Je hoeft het echter niet meer met souvenirs te doen, want  Screwpull® van Le Creuset®   introduceert naar aanleiding van het succes van het assortiment ‘Colors’ nieuwe kelnersmessen in zeven opvallende kleuren. En daar zit ongetwijfeld een kleur bij naar jouw smaak: rood, oranje, roze, paars, geel, groen en grijs.

Dubbele hefboom

De nieuwe kelnersmessen zijn geheel toegerust voor de professionele sommelier maar eveneens voor de amateur handig te hanteren. Dankzij de dubbele hefboom blijft de spiraal mooi recht in de kurk zodat deze heel gemakkelijk verwijderd kan worden: geen gebroken kurken meer en geen stukjes kurk in de wijn. Deze hippe kelnersmessen in de kleuren van de regenboog zullen menig tafel en keuken in Nederland opfleuren.

Verkrijgbaarheid

Daarnaast bevat het kelnersmes een ingenieus gekromd kartelmesje voor het moeiteloos verwijderen van de capsule en een handige opener voor kroonkurken. De kelnersmessen zijn verkrijgbaar bij de betere warenhuizen, kookwinkels, webshops En online via www.lecreuset.nl voor 19,90.

Lees ook:CORQUE lanceert sieraden van kurk
Lees ook:Kurk: nieuwste materiaal voor mode accessoires
Lees ook:Creatief met kurk
Lees ook:Screwpull bekent kleur
Lees ook:Meubels met kurk in SINNERLIG collectie van IKEA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>