Return to Sender opent winkel op het Westergasterrein Amsterdam

Return to Sender opent morgen haar eerste eigen winkel in Amsterdam. Morgen is het Wereld Armoededag, een goede dag om aandacht te vragen voor eerlijke producten, waarbij een eerlijk bedrag is betaald aan de maker ervan. Dat is namelijk waar Return to Sender voor staat: eerlijke producten waarmee de armoede wordt besteden. Katja Schuurmans is de initiatiefnemer van Return to Sender, dat enkele jaren geleden geïntroduceerd werd bij Hema. Bij Hema komt binnenkort een compleet nieuw Return to Sender-concept, waar verder nog weinig over bekend is. In de nieuwe Return to Sender-winkel in Amsterdam vinden we cadeauproducten zoals we van Return to Sender gewend zijn.

De allereerste Return to Sender-winkel opent op het Amsterdamse Westergasterrein.

Lees ook:Return to Sender opent webwinkel; Katja Schuurman gezicht
Lees ook:Katja Schuurman gaat terug
Lees ook:Katja Schuurman stuurt bijna alles terug
Lees ook:Floortje Dessing opent tweede shop
Lees ook:HEMA verovert de Spaanse markt met derde winkel in Madrid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>