Vrolijke foute kerstboxershorts bij Zeeman

Sinterklaas komt er aan, en dus kan het lootje trekken maar weer beginnen! Ik weet niet hoe dat bij jullie gaat, maar bij ons thuis doen we voor een klein bedrag (10 euro) en gaat het meer om de gezelligheid dan om de cadeautjes. Met als gevolg dat de mannen binnen het gezin vaak vragen om sokken en boxershorts. Vorig jaar kwam mijn man thuis met een enorm foute kerstboxershort. Ik kan daar de humor wel van inzien, behalve dan dat hij dat ding het hele jaar door draagt. Heb jij ook een lootje getrokken van een man/jongen die vraagt om boxershorts? Bij de Zeeman hebben ze hele leuke foute kerstboxershorts. Hieronder een selectie.

3,99 3,99 2,99 2,99 Maat 92-128, 1,99 92-128, 1,99 Maat 134 – 176, 1,99 Maat 134 – 176, 1,99

Lees ook:Handig voor Sinterklaas: Lootjestrekken.nl
Lees ook:Vanaf donderdag foute kersttruien bij Lidl voor 9,99
Lees ook:Ik draag een Foute Kersttrui op Ugly Christmas Sweater Day
Lees ook:Foute Kersttruien ongekend populair deze winter
Lees ook:Foute kersttruien bij Action voor 7,95

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>