Nu ook Milestone Cards voor je trouwdag

Je kent ze vast wel, van die leuke kaarten waarmee je je baby op de foto zet wanneer deze 12 weken oud is, z’n eerste tandje heeft of voor het eerst is gaan lopen. De maker van deze kaarten, Milestone™, heeft nu ook Milestone Cards speciaal voor als je gaat trouwen! Met deze kaarten kun je in de periode voor je grote dag op een leuke manier gaan aftellen. Vanaf het aanzoek, het kiezen van de jurk, taart en ring tot zelfs het ja-woord op de dag zelf; al deze momenten kun je met deze Wedding Cards op een leuke manier vastleggen.

De serie van dertig kaarten, gedrukt op FSC papier en geïllustreerd door de bekende Amerikaanse illustrator Danielle Kroll, wordt verkocht in een mooi bewaardoosje voor €16,95. De kaarten zijn vanaf mei 2016 verkrijgbaar in zowel het Engels als het Nederlands.  Kijk voor meer informatie op www.milestonecards.com

Lees ook:Ook nog kerstkaarten schrijven?
Lees ook:Maak indruk deze kerst met Love Letterpress
Lees ook:Magisch servies van Iittala
Lees ook:Derde seizoen House of Cards nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray™ + winactie
Lees ook:Zo organiseer je een gezellig kerstfeest met vrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>