Veeeel Johnny Depp voor je geld

De derde Pirates of the Caribbean (At world's end) is uit op DVD. Dat betekent genieten van Johnny Depp. Maar waar krijg je nu het meeste waar voor je geld? Ik heb even een quickscan voor je gedaan en kwam tot de volgende conclusie: Op www.freerecordshop.nl moet je zijn. Daar krijg je naast de DVD met bonus cd, gratis een derde cd. Raar was wel dat de DVD op de homepage werd aangeprezen voor E 24,99, terwijl hij bij het bestellen slechts E 23,94 (incl. verzending) bleek te kosten. Een extra onverwacht voordeeltje dus.

 

Wat vragen de concurrenten voor Pirates of the Caribbean At world's end? Op www.bol.com kost de film E 24,99 plus E 1,95 verzendkosten. Op www.proxis.nl kost hij E 26,99 (inclusief verzendkosten). Let wel, dit is dus zonder de derde disc met nog meer bonusmateriaal. Al met al krijg je bij Free Record Shop dus het meeste Johnny voor je geld. Had ik al gezegd dat het ook een fijn Klaas of Kerstcadeau is? 

Lees ook:Pirates of the Caribbean nu ook in LEGO
Lees ook:BN’ers verwend tijdens première Pirates 4
Lees ook:Win Johnny English prijzen @Shoppenblog
Lees ook:Rood staan kost ook geld
Lees ook:Hotel Transylvania 2 voor liefhebbers van kleine monstertjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>