James Bond films allemaal op blu-ray in 50-collectie

James Bond viert zijn vijftigste verjaardag met een verzamelbox met daarin alle 22 James Bond-films op blu-ray. In deze box zitten negen films die voorheen alleen op dvd verkrijgbaar waren. Nu zijn ze eindelijk in high definition blu-ray uitgebracht; goed nieuws dus voor de fans, die natuurlijk meteen naar de winkel rennen om deze box te bestellen.

BOND 50 presenteert vijftig jaar Bond, prachtig samengebracht in een cool ontworpen verzamelbox met al de zes iconische James Bond-acteurs. De collectie, geproduceerd ,met de hoogst mogelijke kwaliteit voor beeld en geluid, bevat alle 22 James Bond-films, van Dr. No tot Quantum of Solace en meer dan 130 uur aan bonusmateriaal waaronder nieuwe en exclusieve content.

Lees ook:Tom Ford meets James Bond
Lees ook:James Bond 007 geur eerste dag uitverkocht in Harrods
Lees ook:James Bond draagt Tom Ford Eyewear in Skyfall
Lees ook:Bond No. 9 parfum collectie eindelijk in Nederland
Lees ook:Weg met snoepreclames!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>