Zwanger? Ontdek dan het Zwangerschapsplakboek

Zwangerschapsboeken zijn er genoeg, plakboeken ook, maar een ‘Zwangerschapsplakboek’, dat er ook nog eens mooi uitziet? Dat was er nog niet, ontdekte Maaike-Louise Bakker tijdens haar zwangerschap. Dus stapte ze naar Uitgeverij Snor.

Echofoto’s, misselijkheidsaanvallen, ideeën voor de kinderkamer, dromen over later. Zwangere vrouwen kunnen het vanaf nu allemaal bijhouden in een door Studio Boot rijk vormgegeven ‘Zwangerschapsplakboek‘. Met illustraties, patroontjes, stickers, informatie over moeder en baby tijdens de zwangerschap én heel veel plek om te schrijven en te plakken, is dit de musthave van zwangere vrouwen.

In het boek vindt de aanstaande moeder informatie per week over wat er in de buik gebeurt, en wat er met haar zelf allemaal gebeurt. Nergens belerend en tuttig, maar to the point en relativerend. Achterin het boek een extra hoofdstukje ‘De diepte in’ voor wie wil weten wat er precíes aan de hand is in het lichaam. Ook leuk voor de aanstaande vaders, dacht schrijver Gerard Janssen die onder andere eerder het succesvolle ‘Zwangerschapsboek voor mannen‘ schreef.

Over de makers
Studio Boot tekende voor de vormgeving van het boek. Zij kozen voor een groot formaat (A4) druk met zes kleuren, een fullcolour boek met een extra PMS-fluor kleur en een metallic goud. De vormgeving maakt het gedrukte boek extra onderscheidend, de speciale effecten zijn niet zichtbaar op een scherm. Want als je een boek dan laat drukken, maak dan ook gebruik van de kwaliteiten van drukwerk, is de gedachte bij Snor.

Lees ook:Froukje de Both aan de slag bij Prénatal
Lees ook:Kwaaltjes verleden tijd met speciale verzorgingslijn
Lees ook:Lingeriemerk Carriwell start campagne #carriwellrealmums
Lees ook:You! Lingerie voor zwangere en voedende vrouwen
Lees ook:Carriwell introduceert ondersteunende buikband voor zwangere vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>